Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Wie-is-wie Stroomt

Stroomt

Stroomt Informatiehuishouding (Utrecht) is een advies- en ontwerpbureau dat zich richt op een makkelijke bediening van het web en makkelijk vindbare informatie.

"Stroomt krijgt de juiste informatie bij de juiste personen, op het juiste moment en op de juiste manier. Dat kan een flinke puzzel zijn, maar daar houden wij van.

Toegankelijk

Stroomt maakt informatie beschikbaar voor uw doelgroep. Door uw informatie aan te sluiten op de behoefte en verwachtingen van uw gebruikers, wie dat ook mogen zijn. En door de richtlijnen van Drempel Vrij vinden ook blinden en slechtzienden toegang.

Vindbaar

Stroomt zorgt ervoor dat gebruikers snel hun weg weten te vinden in uw informatie. Ook als het om erg veel of complexe informatie gaat. Door een gedegen informatiestructuur en soms door de toevoeging van metagegevens en zoekfunctionaliteit helpen wij uw gebruikers verder.

Gebruiksvriendelijk

Stroomt optimaliseert uw dure informatiesysteem. Door een overzichtelijke bediening van uw applicatie waardoor uw gebruikers efficiënt en effectief kunnen werken. Zonder verwarring en onnodig tijdverlies."

Schermafbeelding Stroomt

http://www.stroomt.nl


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: