Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Wie-is-wie Informaat

Informaat

Ontwerpbureau Informaat (Baarn) richt zich op een positieve user experience.

"Informaat richt zich op websites* die mensen graag gebruiken.

*en andere interactieve internet-, desktop- en mobiele applicaties voor uw klanten, medewerkers en partners.

Websites die relevant, bruikbaar, geloofwaardig en attractief zijn. Websites die aan de verwachtingen van de gebruiker beantwoorden en, beter nog, hun verwachtingen overtreffen. Websites dus, die een goede user experience opleveren.

Wat we doen

Ux-projecten. Een multidisciplinair team verzorgt het complete ux-ontwerp van uw applicatie. Van concept tot specificatie. Via een rigoureuze ontwerpmethodiek waarin prototyping centraal staat.

Ux-insourcing. Wij helpen u bij het opzetten van een professionele ux-design operatie in uw organisatie.

Ux-life cycle design. Na initieel ontwerp monitoren wij het gebruik, evolueren en tunen de user experience van uw applicatie. Permanente innovatie.

Ux-consultancy. Interaction designers, visual designers, information designers en andere specialisten versterken uw team met hun ux-expertise.

Over Informaat

Begaan met de bruikbaarheid van informatie en informatiesystemen sinds 1986... Gedreven professionals op het gebied van interaction design, visual design, information design... Geslaagde projecten voor gerenommeerde bedrijven en organisaties markeren het succes van onze aanpak..."

Schermafbeelding2 Informaat

http://www.informaat.nl


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: