Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Wie-is-wie Fabrique

Fabrique

Fabrique (Delft) is een multidisciplinair communicatie- en ontwerpbureau.

Wij zijn een multidisciplinair communicatie- en designbureau. Meer dan 85 artists, engineers en storytellers werken met plezier en passie aan uiteenlopende opdrachten voor consumentenmerken, dienstverlenende bedrijven, de overheid, onderwijs, de entertainmentbranche en culturele instellingen.

We zien een wereld die in snel tempo steeds complexer wordt. Fabrique wil duurzame communicatie en interactie ontwerpen die helpt om keuzes te maken. Interactie die de wereld begrijpelijker en eenvoudiger maakt. We verleggen grenzen en doorbreken bestaande patronen, omdat het afwijken van gebaande paden de enige manier is om tot werkelijk innovatieve en doeltreffende oplossingen te komen.

Fabrique kijkt, luistert, denkt mee, adviseert, creëert en veroorzaakt. We ontrafelen en herformuleren de vraag om zo te komen tot ogenschijnlijk eenvoudige oplossingen voor complexe problemen. Onze werkwijze is open, betrokken, uitdagend, avontuurlijk en effectief. Vanuit de inhoud werken we naar vooruitstrevende, maar realiseerbare oplossingen: ‘Most advanced, yet acceptable’. We zetten onze verschillende ontwerpdisciplines geïntegreerd in om te komen tot een optimaal resultaat. Door het combineren van kennis en creativiteit uit verschillende disciplines creëren we het verschil.

Schermafbeelding Fabrique

fabrique.nl/


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: