Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Wie-is-wie Adaptize

Adaptize

Adaptize (Helmond) is een adviesbureau voor gebruiksvriendelijkheid.

Adaptize is een adviesbureau voor gebruiksvriendelijkheid, ontstaan uit het idee bedrijven de mogelijkheid te geven middels uitbesteding de gebruiksvriendelijkheid van hun producten en processen te optimaliseren.

Het bijzondere aan Adaptize is dat het verder kijkt dan de oppervlakte van het interface door zich te richten op de denkende mens daarachter. Bovendien bent u door de marketingkennis van Adaptize verzekerd dat u een advies krijgt dat rekening houdt met de markt waarin u opereert.

Adaptize kiest voor een klantgeoriënteerde benadering. Adaptize is een jong bureau met veel kennis en ervaring. Kennis binnen de gebruiksvriendelijkheid in de vorm van cognitieve en klassieke ergonomie, human factors en human engineering. Vertrouwd met onderzoek. Scherp in de markt door marketingkennis en gericht op de mens vanuit de psychologie.

Schermafbeelding Adaptize

http://www.adaptize.nl/


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: