Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Webbels Een WEBBELevenis met Polifeeds

DdUX Webbels Een WEBBELevenis met Polifeeds

Bas Evers, 15-01-2010

RSS, blogs en Twitter helpen de webgebruiker om de overdaad aan informatie hanteerbaar te maken. Bas Evers (@everbass) hoorde onlangs van Polifeeds.nl dat politieke maatwerkinformatie zou leveren. Hij gaf zijn specifieke interesse op, maar de resultaten waren (nog) teleurstellend. (4:50 min)

Verkleinde versie (22.4 Mb)

Heb je suggesties, toevoegingen of opmerkingen over deze WEBBELevenis plaats dan een reactie.

Alle bijdragen worden geacht op persoonlijke titel te zijn vervaardigd en vertegenwoordigen niet de mening van de werkgever of redactie.

Reactie @Jowst

door Bas Evers op 15-01-2010 21:05

Ik kreeg via Twitter een reactie van Joost Berculo:

"Dank voor je recensie. Zoekopdrachten tweaken, aantal resultaten etc. gaan we idd wat mee doen, maar "uitdiepen" kan de site wel. Klik bijvoorbeeld eens op "geavanceerd zoeken". Jammer dat je dat niet hebt aangestipt!"

Mijn antwoord:

"ik ben niet zo'n fan van een linkje 'geavanceerd zoeken'; 1 zoekbox met eerst simpel zoeken en dan de mogelijkheid om te filteren"

"je hebt gelijk: dat had ik wel kunnen laten zien. bewust niet gedaan, dus. benieuwd naar de ontwikkelingen! en leuk dat je reageert!"

In gesprek

door Bas Evers op 19-01-2010 09:35

Op de website GeenCommentaar.nl, van dezelfde makers als Polifeeds, ontspon zich een levendige discussie n.a.v. de Webbel.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: