Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Webbels Een WEBBELevenis met LeasePlan

DdUX Webbels Een WEBBELevenis met LeasePlan

Rogier Moens, 28-08-2009

Stel, je hebt een leaseauto en het is tijd voor een onderhoudsbeurt. In haar strategie zich klantvriendelijker op te stellen heeft de maatschappij een haal&breng-service bedacht voor een garage naar voorkeur. Wat is er dan niet voor de hand liggender dan je kenteken en garage op te geven en het is geregeld. Dat dacht Rogier Moens ook toen hij deze service van LeasePlan wilde gebruiken. Maar alleen een kenteken en een voorkeursgarage opgeven bleken niet te volstaan. (7:30 min)

Verkleinde versie (15.5 Mb)

Heb je suggesties, toevoegingen of opmerkingen over deze WEBBELevenis plaats dan een reactie.

Alle bijdragen worden geacht op persoonlijke titel te zijn vervaardigd en vertegenwoordigen niet de mening van de werkgever of redactie.

Afhandeling

door Rogier Moens op 11-11-2009 10:17

Ik werd een paar uur na het invullen van het formulier gebeld door het door mij geselecteerde bedrijf. en het was mogelijk op mijn voorkeursdag de auto voor een onderhoudsbeurt op te halen.

Op de bewuste dag, werd inderdaad op het telefonisch afgesproken tijdstip de auto opgehaald en later op de dag na een onderhoud en wasbeurt terugbezorgd.

Ik moet eerlijk zeggen dat de dienst mij erg beviel, omdat het wegbrengen en ophalen van de auto altijd zo lastig is. En autowassen ook geen hobby van me is :)

Contact met Leaseplan

door Rogier Moens op 11-11-2009 10:27

Ik werd gebeld door Leaseplan i.v.m. de webbel. Ze gaven aan dat het formulier inderdaad nog niet helemaal optimaal is. Maar dat ze ook niet alles mogen tonen wat ze weten. Ze mogen geen persoon of bedrijfsinformatie tonen. Dat mag alleen via een beschermde (login) omgeving. 

In de toekomst willen ze de dienst verder ontwikkelen en de mogelijkheden uitbreiden. Voor nu hebben ze voor een eenvoudige aanpak gekozen dat misschien wat meer vergt van de gebruiker, maar wel werkt.

Ik kan bijna niet wachten dat het weer tijd is voor een was.. euh onderhoudsbeurt.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: