Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Webbels Een WEBBELevenis met NS Hispeed

DdUX Webbels Een WEBBELevenis met NS Hispeed

Rogier Moens, 15-05-2009

Nederland is een klein landje. Reizend per trein ben je snel de grens over en dan is je kaartje ongeldig. Maar niet getreurd, de NS heeft een online boekingsmogelijkheid voor internationale kaartjes: NS Hispeed. Rogier Moens neemt de proef op de som en boekt een retourkaartje naar Antwerpen. Dan blijkt dat de aansluiting van nationale naar internationale treinkaartjes enkele problemen met zich meebrengt. (7:00 min)

Verkleinde versie (25.5 Mb)

Heb je suggesties, toevoegingen of opmerkingen over deze WEBBELevenis plaats dan een reactie.

Alle bijdragen worden geacht op persoonlijke titel te zijn vervaardigd en vertegenwoordigen niet de mening van de werkgever of redactie.

Een reactie van NS Hispeed

door Rogier Moens op 18-05-2009 07:46

Via Twitter een reactie van NS Hispeed. Heel leuk dat ze zo positief omgaan met kritiek. Misschien over een tijdje nog maar eens een reisje boeken.

Snel tevreden?

door Bas Evers op 25-05-2009 09:38

Inderdaad leuk dat ze reageren, maar ik mis nog wel de informatie die ervoor zou kunnen zorgen dat je de volgende keer een betere gebruikservaring hebt, namelijk: wat gaan ze precies doen met de feedback?


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: