Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Webbels Een WEBBELevenis met DdUX.org (#100)

DdUX Webbels Een WEBBELevenis met DdUX.org (#100)

Xander Periëns, 11-06-2010

We doen het niet vaak maar deze week slaan we onszelf op de borst. We publiceren een jubileumwebbel, Webbel no. 100. En dit keer leggen we DdUX.org zelf maar eens op het hakblok. Onze regelmatige e-mailzender Xander Periëns (@xperiens) hebben we gevraagd als webbelaar eens op zoek te gaan naar zijn PUX-mails van dit jaar. En zoals te verwachten bleken ook wij er niet geheel ongeschonden uit te komen.
Xander bedankt! (6:44 min)

Bekijk de YouTube-versie (voor tablet of smartphone).

FEEDBACK

Heb je suggesties, toevoegingen of opmerkingen over deze WEBBELevenis plaats dan een reactie.

Alle bijdragen worden geacht op persoonlijke titel te zijn vervaardigd en vertegenwoordigen niet de mening van de werkgever of redactie.

Omweg

door Bas Evers op 11-06-2010 14:02

@xperiens: Natuurlijk had je in de uitgebreide zoekfunctie op jaar moeten kunnen selecteren. Toch denk ik dat ik weet hoeveel PUX-mails er in 2010 zijn verschenen. Zoeken op 'pux 2010' (via de knop) levert 9 berichten op. Stimmt das? (En wist je dat de PUX-mails 'Uit de praktijk' komen?)


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: