Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Opleidingen Leidse onderwijsinstellingen (Communicatie & multimediadesign)

Leidse onderwijsinstellingen (Communicatie & multimediadesign)

Deze opleiding is een HBO Informatica met uitstroomprofiel Communicatie en Multimediadesign en is geaccrediteerd door de NVAO onder de titel HBO Informatica. Na voltooiing van de opleiding mag je de titels Ingenieur (Ing.) en Bachelor of Information & Communication Technology voeren.

Als multimediaprofessional beschik je over alle vaardigheden om multimediale middelen te bedenken, ontwikkelen, produceren en te begeleiden. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, beschikt over communicatieve vaardigheden en managementvaardigheden en kunt programmeren. Je bent inzetbaar in verschillende soorten profit- en non-profitorganisaties, ondernemingen of instellingen. Immers, digitale media spelen in alle organisaties en bedrijven een grote rol. Zo kun je onder andere aan de slag bij multimediabedrijven of reclamebureaus, de zogenaamde "creative industries" (ontwerpbureaus, communicatiebureaus, game development, marketingadviesbureaus, internetbedrijven) en binnen de ICT-branche. Beroepen die binnen je bereik liggen, zijn onder andere multimedia-adviseur, e-business-specialist, internet-consultant, communicatiestrateeg en/of projectmanager digitale media.

Meer informatie


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: