Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Opleidingen Hogeschool van Amsterdam (interactieve media)

Hogeschool van Amsterdam (interactieve media)

Beroepsopleiding aan de Hogeschool van Amsterdam gericht op interactieve media.

"Een website bouwen is voor jou geen uitdaging meer. Innovatieve, interactieve toepassingen bedenken en realiseren; dát spreekt je aan. Heb je meer inzicht in ontwerpen en programmeren dan je meeste leeftijdsgenoten? En zie je in het bedenken en realiseren van een goed interactief idee een uitdaging? Kies dan voor de opleiding Interactieve Media!

IAM Professional: het beroep van de toekomst!

Online producten bestellen. Onderwijs via interactieve media volgen. Medische ervaring opdoen met interactieve operatiesimulaties. Zonder interactieve media zou onze samenleving er heel anders uitzien. En toch is dat wat we nu kunnen slechts een fractie van wat de toekomst ons nog te bieden heeft. Geen wonder dus, dat de vraag naar professionals op het gebied van interactieve media continu stijgt. Dus ben jij een digitale pionier met een ondernemende instelling? Wil je interactieve media toepassingen bedenken, ontwerpen, produceren en managen? Meld je dan nu aan en ga straks aan de slag in de groeiende "creatieve en interactieve media sector".

Als startende IAM Professional kan jij straks opdrachtgevers adviseren over de business-, communicatie-, technologie- en ontwerp- aspecten van interactieve media in onze maatschappij. En je kan het nog maken ook!

Wat hebben we je te bieden?

Een breed vakkenpakket op vijf kennisgebieden van interactieve media; marketing, communicatie, technologie en design, management en cultuur. Intensieve en individuele begeleiding in je studievoortgang. Vakdocenten uit de beroepspraktijk en een sterk netwerk van interactieve mediabedrijven en creatieve organisaties van wie je echte en praktijkgerichte opdrachten voor projecten krijgt. En niet te vergeten; het perspectief op de arbeidsmarkt is meer dan goed. De vraag naar stagiaires is groot, stagebedrijven zijn erg tevreden over onze studenten en pas afgestudeerde studenten vinden vrijwel direct een baan of starten een eigen onderneming.."

Bezoek de opleidingssite.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: