Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Opleidingen Hogeschool Utrecht (digitale communicatie)

Hogeschool Utrecht (digitale communicatie)

De opleiding Digitale Communicatie, onderdeel van de Faculteit Communicatie & Journalistiek van de Hogeschool Utrecht, geeft alle aspecten van communicatie met digitale middelen een plaats.

"Het lijkt je geweldig om een interactief filmpje in elkaar te zetten, je wil alles weten over het effect dat het heeft op een bezoeker, wil precies leren hoe je iets kunt verkopen via het internet, bent geïnteresseerd in de manier waarop surfers informatie zoeken of hoe je een tekst geschikt kunt maken voor het web?

Dan is de opleiding Digitale Communicatie misschien iets voor jou!

De opleiding Digitale Communicatie, onderdeel van de Faculteit Communicatie & Journalistiek van de Hogeschool Utrecht, geeft alle aspecten van communicatie met digitale middelen een plaats.

Techniek, vormgeving en inhoud worden altijd gekoppeld aan de vraag wat mensen er mee willen doen, maar ook aan de vraag hoe nieuwe media en informatiesystemen binnen organisaties ingevoerd kunnen worden. Kortom, wat wil je aan wie communiceren, hoe, waar en wanneer?

Wij leiden je op tot webdeveloper, content manager, interaction designer, informatie-architect, new media consultant, kennismanager of digital marketeer. Na een gemeenschappelijke propedeuse kun je kiezen uit drie leerroutes: Communication & Multimedia Design (voltijd), Communicatiesystemen (voltijd en deeltijd) of Informatiemanagement (voltijd)."

Bezoek de opleidingssite.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: