Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Opleidingen Hogeschool Rotterdam (communication & multimedia design)

Hogeschool Rotterdam (communication & multimedia design)

Beroepsopleiding 'Communication & multimedia design' aan de Hogeschool Rotterdam.

De opleiding C&MD benadert communicatievraagstukken vanuit zowel hoogwaardige technische kant als vanuit marketing-strategische kant. Rondom de digitale media ontstaan nieuwe werkterreinen. Ontwikkelingen rond film, televisie, video en het web vereisen enerzijds een brede en kritische benadering, en anderzijds specialistische kennis. In de multimedia sector komen multimedia diensten en producten samen met de creatie, productie, en distributie van informatie.

Studie Communicatie & Multimedia Design

C&MD is een technische opleiding: je studeert dus naast een wereld van kunst en vormgeving. Daarmee krijg je vooral op technisch niveau te maken: jij richt je op de beheersing van computertechnologie en op marketingtheorie. In de studie staat projectonderwijs centraal - voor KPN worden bijvoorbeeld nieuwe iMode-concepten bedacht. Eerst ontwikkel je je tot allround multimediadesigner met basisbekwaamheden op alle gebieden daarna specialiseer je je via een van drie minors die, soms samen met andere opleidingen van de Hogeschool worden aangeboden: Multimedia Engineering, Interaction Design of Product Development & Strategy.

Bezoek de opleidingssite.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: