Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Opleidingen De Haagse Hogeschool (communication & multimedia design)

De Haagse Hogeschool (communication & multimedia design)

Beroepsleiding 'Communication & multimedia design' aan de Haagse Hogeschool.

"Een website in elkaar flansen, dat kunnen er zo veel. Maar lang niet iedereen weet een site logisch en gebruiksvriendelijk te maken. Ervoor te zorgen dat de boodschap overkomt. Zo gaat het ook met cd-roms of displays van mobiele telefoons. Ook die zijn niet altijd zo handig als ze zouden kunnen zijn. Jouw handen jeuken om die multimedia te verbeteren. Want je ergert je aan lelijke vormgeving en gebrek aan inventiviteit. Jij bent nieuwsgierig en initiatiefrijk. Bovendien ben jij een multimediatalent. Herkenbaar? Dikke kans dat Communication & Multimedia Design (CMD) wat voor jou is.

De opleiding CMD van De Haagse Hogeschool zit in het brandpunt van informatica, communicatie en vormgeving. Deze combinatie vind je alleen maar hier. Het is nuttig om deze terreinen in samenhang te bestuderen. Je kunt een communicatie- of marketingplan lezen en weet tegelijkertijd wat haalbaar is op technisch gebied. Jij kunt straks creativiteit combineren met functionaliteit.

De opleiding is jong. Maar met onze acht jaar ervaring staan we al zo stevig als een huis. Veel docenten werken zelf in een bedrijf. Ze brengen actuele voorbeelden mee naar de hogeschool. We trekken studenten die kritisch en creatief zijn. Dus je leert veel van elkaar. De sfeer onder de studenten is prima. Datzelfde geldt voor de manier waarop de docenten met je omgaan. Niet al te formeel."

Bezoek de opleidingssite


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: