Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Agenda Gerrit van der Veer scriptieprijs 2011
Document Acties

Gerrit van der Veer scriptieprijs 2011

Op 23 juni 2011 zal voor de derde keer de Gerrit van der Veer scriptieprijs worden uitgereikt! Deze scriptieprijs is een prijs voor de beste scriptie uit het HBO of WO op het gebied van mens-computer interactie (HCI). De prijs bedraagt 1500 euro!

Gerrit van der Veerprijs
Wanneer
23-06-2011
Van 14:00 Tot 18:00
Waar
HAN (Arnhem)
Wat
Lezing
Informatie
Bezoek de site

De Gerrit van der Veer prijs is de HCI-scriptieprijs voor studenten van universiteiten en hogescholen, op initiatief van Chi-Nederland. De prijs is vernoemd naar de nog altijd even actieve HCI-onderwijspionier en mede-oprichter van Chi-Nederland: Gerrit van der Veer.

De eerste prijs – of misschien beter gezegd de ‘nulde’ prijs - is in 2007 aan Gerrit zelf uitgereikt als waardering voor zijn invloedrijke werk. In 2008 werd de eerste prijs voor het eerst aan een afstudeerder uitgereikt. Om de genomineerden en hun werk extra in het spotlight te zetten wordt de uitreiking van de prijs omlijst door de Gerrit van der Veer lezing – een door Gerrit uitgenodigde vooraanstaande spreker uit de HCI-gemeenschap. Dit is de aftrap voor een traditie die Chi-Nederland de komende jaren wil volhouden.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: