Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Agenda The Web and Beyond 2008: Mobility
Document Acties

The Web and Beyond 2008: Mobility

De twaalfde conferentie van Chi Nederland is gewijd aan het thema Mobility.

The Web and Beyond 2008
Wanneer
22-05-2008
Van 08:00 Tot 18:00
Waar
De Beurs van Berlage (Amsterdam)
Wat
Conferentie Engelstalig
Informatie
Bezoek de site

Het Web is in beweging: het vindt steeds meer zijn weg naar onze telefoon, onze auto, ons huis en onze straat. En de interactie tussen ons en het web is ook nog eens slimmer en rijker dan ooit. Bluetooth en RFID zorgen voor gepersonaliseerde omgevingskaarten en reclame in de bushalte. De auto van je collega bepaalt zonder moeite de beste route naar je huis. Je telefoon doet je een suggestie voor een restaurantje voor morgen. O ja, en je 176 beste online vrienden weten al dat je er gegeten hebt, voordat je ze het zelf hebt kunnen vertellen!

Van oudsher gaat het bij mobiele apparatuur om eigenschappen die het mogelijk maken om onderweg informatie te benaderen, of met anderen of met systemen te communiceren. Maar wat als we de gebruiker centraal zetten? Wat betekent mobiliteit voor mensen onderweg die interactie hebben met technologie in hun omgeving? The Web and Beyond 2008: Mobility gaat de diepte in.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: