Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Agenda Design by Fire Café
Document Acties

Design by Fire Café

Als aanloop naar de Design by Fire Conferentie vindt op maandag 28 september 2009 voor de eerste keer een Design by Fire Café plaats. Design by Fire Café is informele bijeenkomst voor (interaction) designers. Voor elk café zal iemand uitgenodigd worden om een korte presentatie te geven als inspiratie voor verdere discussie.

Design by Fire Café #1
Wanneer
28-09-2009
Van 19:30 Tot 22:00
Waar
Eet- en drinkcafé Midi (Utrecht)
Wat
Lezing Nederlandstalig
Informatie
Bezoek de site

"Er zijn al veel websites waar je afspraken kunt plannen met een groep mensen, maar de meesten maken het niet echt gemakkelijk om snel iets af te spreken. Sort of Date helpt je bij het plannen van bijvoorbeeld etentjes, repetities met je band of boekenclubs. Je kunt mensen uitnodigen, die daarna op de site kunnen stemmen op de beste optie. Geen eindeloze email-loops of lastige inlogprocedures, maar een vrolijke site waar je een goed overzicht krijgt van wat je vrienden willen gaan doen.

Marrije Schaake en Ivo de Boer vertellen over hoe Sort of Date tot stand kwam in twee weekeinden hard werken met zes mensen. Ze vertellen over het waarom en het hoe, en over hun ervaringen met werken in een multidisciplinaire groep en snel feedback krijgen van gebruikers van de site."


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: