Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen

Artikelen

Er verschijnen met regelmaat artikelen, korte nieuwsberichten en columns. Vooral de artikelen en columns zijn bedoeld als startpunt voor conversaties. Voor deelname hieraan is registratie vereist. Zelf een artikel schrijven kan natuurlijk ook.

10 april 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 14.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 14) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

2 april 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 13.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 13) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

26 maart 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 12.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 12) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

20 maart 2012

Succesvolle digitale customer experience vereist systematische aanpak
Homepage Informaat.nl

Onlangs vroeg Informaat onderzoeksbureau Forrester na te gaan hoe organisaties hun strategie voor digitale customer experiences inrichten. Uit deze inventarisatie bleek dat de meeste organisaties nog steeds eerder een ad hoc dan een systematische benadering hadden voor customer experience design. Deze constatering gold niet alleen voor hun ontwerpcompetenties, maar ook voor zaken als als governance, analytics en kennis over klanten.

19 maart 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 11.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 11) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

12 maart 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 10.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 10) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

5 maart 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 09.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 9) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

27 februari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 08.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 8) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

20 februari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 07.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 7) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

15 februari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 06.2012)
Twitter DdUXer

Afgelopen week (Week 6) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

6 februari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 05.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 5) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

30 januari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 04.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 4) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

23 januari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 03.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 3) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

16 januari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 02.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 02) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

9 januari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 01.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 01) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

2 januari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 51.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 51) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

19 december 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 50.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 50) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

12 december 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 49.2011)
@DdUXer

Afgelopen week (Week 49) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

5 december 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 48.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 48) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

28 november 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 47.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 47) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: