Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen Archief 2013

Artikelen en berichten (2013)

2 mei 2013

Het gekwetter van @DdUXer (April 2013)
@DdUXER

Afgelopen maand (april 2013) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de maandtweets op een rijtje.

4 april 2013

Het gekwetter van @DdUXer (Maart 2013)
@DdUXer

Afgelopen maand (maart 2013) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de maandtweets op een rijtje.

4 maart 2013

Het gekwetter van @DdUXer (Februari 2013)
@DdUXer

Afgelopen maand (februari 2013) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de maandtweets op een rijtje.

5 februari 2013

Het gekwetter van @DdUXer (Januari 2013)
@DdUXer

Afgelopen maand (januari 2013) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de maandtweets op een rijtje.

7 januari 2013

Het gekwetter van @DdUXer (December 2012)
@DdUXer

Afgelopen maand (december 2012) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de maandtweets op een rijtje.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: