Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen Archief 2012 Januari

Artikelen en berichten (Januari 2012)

30 januari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 04.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 4) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

23 januari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 03.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 3) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

16 januari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 02.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 02) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

9 januari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 01.2012)
DdUXer

Afgelopen week (Week 01) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

2 januari 2012

Het gekwetter van @DdUXer (Week 51.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 51) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: