Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen Archief 2011 November

Artikelen en berichten (November 2011)

28 november 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 47.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 47) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

25 november 2011

De vijf dimensies van bruikbaarheid
C&C

Whitney Quesenbery introduceerde acht jaar geleden een bruikbaarheidsmodel met vijf dimensies. Dit kan worden ingezet om duidelijk te maken welk soort bruikbaarheid ('usability') nodig is, om het ontwerpproces te sturen en, na afloop, om het resultaat te evalueren. Bas Evers (@everbass) vat het model even samen.

21 november 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 46.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 46) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

14 november 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 45.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 45) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

8 november 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 44.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 44) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

1 november 2011

Verslag van het symposium 'Design as Service'
Symposiumverslag

Afgelopen woensdag 26 oktober ging Willemijn Prins (@WillemijnPrins) naar het symposium 'Design as Service' in Eindhoven dat onderdeel uitmaakte van de Dutch Design Week. Aansluitend woonde ze 's-middags de sessie 'Service Design Thinks' bij. Een leerzame ervaring, volgens Willemijn.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: