Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen Archief 2011 September

Artikelen en berichten (September 2011)

19 september 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 37.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 37) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

16 september 2011

Verslag van ContentCafé no. 1
CCafe1

Afgelopen woensdag organiseerden Xander Roozen en Bas Evers voor het eerst ContentCafé, een informele bijeenkomst over contentstrategie. In de Workshopruimte in Utrecht. De opzet: drie presentaties en een borrel achteraf. Hiermee hebben zij het eerste evenement in Nederland neergezet met het opkomende vakgebied van contentstrategie als thema.

12 september 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 36.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 36) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

5 september 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 35.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 35) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: