Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen Archief 2011 Juli

Artikelen en berichten (Juli 2011)

25 juli 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 29.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 29) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

20 juli 2011

UX Cocktail Hour Rotterdam: Editie no. 1
UX Cocktail Hour Rotterdam

De eerste UX Cocktail Hour in Rotterdam, georganiseerd door User Intelligence, vond plaats op 30 juni. De avond was een groot succes met meer dan 50 deelnemers en drie presentaties over de relatie tussen UX en marketing, branding en strategie. De UX Cocktail Hour Rotterdam zal vanaf nu drie tot vier keer paar jaar georganiseerd worden door verschillende bedrijven in Rotterdam.

18 juli 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 28.2011)
Twitter DdUXer

Afgelopen week (Week 28) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

11 juli 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 27.2011)
Twitter @DdUXer

Afgelopen week (Week 27) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

4 juli 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 26.2011)
Twitter DdUXer

Afgelopen week (Week 26) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

PUX-mail: KNVB
Thuispagina KNVB

Na een maandenlange, oorverdovende stilte vernemen we weer eens iets van de leraar Duits in ruste, Xander Periëns. Xander begaf zich voorzichtig weer op het internet en bezocht de 'seite' van de KNVB. Om meer in de buitenlucht te zijn wil hij zich inschrijven voor een cursus Scheidrechteren bij de voetbalbond.

1 juli 2011

Boekbespreking Elements of Content Strategy
Illustratie bij boekbespreking

Bas Evers (@everbass) bespreekt dit keer een inleidend boekwerkje over contentstrategie door Erin Kissane. Vanuit verschillende perspectieven (gebruiker, inhoud en organisatie) laat de auteur zien hoe het voor velen abstracte begrip contentstrategie daadwerkelijk tot successen leidt. Een aanrader voor het eerste snuffelwerk.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: