Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen Archief 2011 Juni

Artikelen en berichten (Juni 2011)

27 juni 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 25.2011)
TWTR DdUXer

Afgelopen week (Week 25) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

20 juni 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 24.2011)
DdUXer

Afgelopen week (Week 24) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

14 juni 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 23.2011)
DdUXer twittering

Afgelopen week (Week 23) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

7 juni 2011

Bas' bruikbare bespiegelingen: Een Twitterbelevenis met Tele2
B3Tele2

In deze bruikbare bespiegeling gaat Bas Evers (@everbass) in op een haperende virtuele assistent, een onbeantwoorde e-mail en een klacht daarover via Twitter die uiteindelijk een prima oplossing geeft. En dat allemaal in een 'dans' met Tele2.

6 juni 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 22.2011)
TWTR DdUXer

Afgelopen week (Week 22) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: