Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen Archief 2011 Mei

Artikelen en berichten (Mei 2011)

31 mei 2011

Mobiel en de kracht van de hedendaagse informatiebehoefte
Mobiele infobehoeften

Susanne van Mulken stelde zichzelf recentelijk de vraag: "Wat kost dat huis dat daar te koop staat?" Een uitstekende gelegenheid een mobiele app op te starten en er meteen de antwoorden in te vinden. Maar dat viel haar tegen. Want ook hier bleek dat de noodzaak het te weten kleiner was dan de energie die het kostte het antwoord te vinden.

30 mei 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 21.2011)
Illustratie DdUXer

Afgelopen week (Week 21) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

23 mei 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 20.2011)
Twitter DdUXer

Afgelopen week (Week 20) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

16 mei 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 19.2011)

Afgelopen week (Week 19) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

9 mei 2011

Bas' bruikbare bespiegelingen: Contact met Connexxion
B3 Connexxion

Bas Evers (@everbass) ontving plots een uitnodiging voor het internetpanel van Connexxion. Omdat hij niet snapt hoe het bedrijf aan zijn persoonsgegevens is gekomen, probeert hij dat via eigentijdse communicatievormen te achterhalen. Jammergenoeg is Connexxion nog niet helemaal bijgepraat.

Het gekwetter van @DdUXer (Week 18.2011)
DdUXer twtr

Afgelopen week (Week 18) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

2 mei 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 17.2011)
DdUXer twitter

Afgelopen week (Week 17) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: