Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen Archief 2011 April

Artikelen en berichten (April 2011)

26 april 2011

UX London 2011: Een terugblik op de workshops (2/2)
Heleen Boland UX London

Op de derde en laatste dag van de conferentie UX London 2011 (13-15 april 2011) volgde Heleen Boland nog twee workshops. Todd Zaki Warfel vertelde over de betekenis en waarde van waarheidsgetrouwe prototypes en Kim Goodwin over de rol en functie van UX-leiderschap in grote organisaties. Beide workshops vond Heleen boeiend en bruikbaar. Weer veel van geleerd!

Het gekwetter van @DdUXer (Week 16.2011)
DdUXer twitter

Afgelopen week (Week 16) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

18 april 2011

UX London 2011: Een terugblik op de workshops (1/2)
Heleen Boland en UX London 2011

Onlangs volgde Heleen Boland twee workshops tijdens de conferentie UX London 2011 (13-15 april 2011). In dit korte verslag vertelt Heleen wat zij leerde over visuele communicatie tijdens projecten van Sunni Brown en over de rol van informatie-architectuur van Louis Rosenfeld. En nu dan ook toepassen in de ontwerppraktijk!

Het gekwetter van @DdUXer (Week 15.2011)
TWTR illustratie

Afgelopen week (Week 15) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

11 april 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 14.2011)
Twitter en DdUX

Afgelopen week (Week 14) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

4 april 2011

Bas' bruikbare bespiegelingen: Twitter-experiment Belastingdienst
Illustratie

Dit jaar ontdekte De Belastingdienst sociale media als communicatieplatform. Via Twitter konden particulieren vragen stellen over de aangifte 2010. Bas Evers (@everbass) volgde het experiment op de voet en concludeerde dat het geslaagd is. Volgend jaar hopelijk weer.

Het gekwetter van @DdUXer (Week 13.2011)
Illustratie bij TWTR

Afgelopen week (Week 13) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: