Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen Archief 2011 Maart

Artikelen en berichten (Maart 2011)

28 maart 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 12.2011)
Illustratie bij TWTR

Afgelopen week (Week 12) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

25 maart 2011

Bas' bruikbare bespiegelingen: Een Twitter-belevenis met Hi
Illustratie

Onlangs voerde Bas Evers (@everbass) via Twitter een conversatie met de WebCare van Hi over het gebruik van de zogeheten Bewaarbox. Na deze concrete ervaring heeft Bas een aantal tips voor twitterende bedrijven die aan online klantenservice doen.

21 maart 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 11.2011)
DdUXer twtr

Afgelopen week (Week 11) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

14 maart 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 10.2011)
Illustratie bij TWTR

Afgelopen week (Week 10) kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.

7 maart 2011

Het gekwetter van @DdUXer (Week 09.2011)
Illustratie bij gekwetter

Afgelopen week kwetterde twitteraar @DdUXer weer het een en ander de wereld in over opmerkelijke, relevante en bijzondere DdUX-zaken in het Nederlandse taalgebied. Voor het gebruiksgemak dus even de weektweets op een rijtje.


Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: