Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen Archief 2009 September 14 Chi Nederland zoekt daadkrachtige bestuursleden
Redactie, 14-09-2009

Beroepsvereniging Chi Nederland zoekt nieuwe bestuursleden voor de periode 2010-2012. Hun september '09 nieuwsbrief bevat een oproep voor daadkrachtige bestuursleden. Vacant zijn de functies voorzitter (nu Marcel Nahapiet), penningmeester (nu Tjeerd de Boer) en bestuursleden voor Activiteiten (nu Diurre Okma) en Website (nu Igor Freeke). ~ Link

Trackback

De URI om een Trackback naar dit bericht te sturen is: http://www.ddux.org/artikelen/archive/2009/09/14/chi-nederland-zoekt-daadkrachtige-bestuursleden/trackback

Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: