Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

DISCLAIMER: DdUX.org werkt optimaal met 'standards compliant' browsers (zoals Firefox, Camino, Opera en Safari). Er wordt hard gewerkt om de site ook in recente versies van Internet Explorer bruikbaar te maken.

DdUX: Design for digital User eXperience

Onderdelen
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Artikelen Archief 2007 April 18 Nederlandse informatie-architecten op IA Voice
Redactie, 18-04-2007

Zo nu en dan staan Nederlandse informatie-architecten internationaal in de schijnwerpers. Op IA Voice ('The First IA Podcast Channel in Europe') van het Duitse Spirit Link interviewt Wolf Nöding ondermeer Peter Boersma (info.nl) en Jacco Nieuwland (User Intelligence).

Peter legt in het gesprek de verschillen uit tussen 'Big IA' (oftewel UX) en 'Little IA' en vertelt hoe Europese informatie-architecten hun achterstand op de Amerikaanse kunnen inlopen. In het interview met Jacco komt zijn geesteskind Swipr aan de orde, waarmee informatie-architecten geïntegreerde en interactieve documenten met standaard Visio-bestanden kunnen maken. Vanzelfsprekend heeft hij ook een blog over Swipr.

Trackback

De URI om een Trackback naar dit bericht te sturen is: http://www.ddux.org/artikelen/archive/2007/04/18/nederlandse-informatie-architecten-op-ia-voice/trackback

Powered by Plone CMS, het Open Source Content Management Systeem

Deze site voldoet aan de volgende standaarden: